A Rum szirup felhasználási köre nagyon széles leggyakrabban limonádék koktélok kávék forró csokoládék ízesítésére használjuk De akár kakaóba vagy csak sima tejbe töltve is nagyszerű élményt biztosít Sütemények palacsinták gofrik ízesítésére is tökéletes Klasszikus füstös rum ízvilág Az Maison Routin szirupok története kezdődött Philibert Routin ekkor kezdett gyümölcs- és fűszer koncentrátumok pürék szirupok gyártásába Chambéry-ben A cég mára kis családi vállalkozásból a világ vezető szirup- és koncentrátum gyártójává fejlődött Az termékek minőségi gyümölcs alapanyagokból nádcukorból és a francia Alpok forrásvizeiből készülő prémium szirupok és koncentrátumok teljes gyümölcs ízhatással tartósítószerek nélkül Ajánljuk forró és hideg italok kreatív ízesítéséhez limonádé kávé tea forró csoki és sör jégkása fagylalt desszert koktél termékek készítéséhez összetevők CANE SUGAR WATER ACID CITRIC ACID COLOURING PLAIN CARAMEL FLAVOURING